Szolgáltatási Osztály

A Szolgáltatási Osztály a Magyar Igazságügyi Akadémia (MIA) napi működéséért felel, üzemelteti az épületet, és biztosítja a vendéglátási szolgáltatások magas színvonalát. A Szolgáltatási Osztály három részlegből áll: vendéglátás (étterem és konyha), szálloda (recepció és Housekeeping) és műszak-karbantartás.

A Szolgáltatási Osztály ellátja a MIA épületének és berendezéseinek mindennapi működtetésével, üzemeltetésével összefüggő karbantartási, műszaki-üzemeltetési feladatokat.

Fő feladata a képzések, konferenciák és más protokoll rendezvények teljes körű vendéglátási és technikai támogatása a MIA helyszínén vagy más külső helyszínen. Vendégei és a bírósági szervezet dolgozói részére kulturális és gasztronómiai programok szervezésével segíti elő a rekreációt és a társasági élet felpezsdítését, a szálloda és a hozzátartozó wellness részlegen a MIA-ra érkező vendégek pihenését, kikapcsolódását segítő szolgáltatásokat biztosít.

A Szolgáltatási Osztálynak fontos szerepe van a MIA-t érintő pénzügyi-, költségvetési- és közbeszerzési feladatok ellátásában, előkészítésében, így fontos kapcsolattartó szerepet tölt be az OBH társfőosztályaival és külső vállalkozókkal egyaránt.